fredag den 29. august 2014

Vi får brug for hjælpende hænder og forskellige materialer - særligt træ med en historie :-)

Julie laver en statue af tyggegummi, statuen skal senere støbes i bronze. Julie får brug for at der bliver tygget en masse tyggegummi!!

Kristine skal have hjælp til at fremstille nogle store collager. Til det får hun brug for følgende:
Akryl maling I forskellige farver, hvid vœgmaling, fingermaling, brugt tøj der gerne må komme maling på, papkasser, gummihandsker, brugte sko, helst gummisko til alle deltagere, lange, lige stykker trœ/ lister (det må gerne vœre mange stykker, da det skal bruges til konstruktioner, og som linealer), et par brugte bolde, hullahopringe, bred gennemsigtig tape, malertape, malerpapir (brunt på rulle, helst flere ruller), tegnepapir (hvidt på rulle, helst flere ruller), afdœkningsplast/filt til  afdœkning af gulve, A4 papir, kabel binder, lim stifter, papirlim, snor, maleruller med skaft, pensler, store  sprit tusser, diverse Olie kridt farver, spraymaling, klipsepistolklips, klipsepistol.

Michael arbejder med Land Art – det er noget med at flytte ting ud i naturen, som ikke oprindeligt hører til der. Michael har brug for bølgepap og brugte plasticting.

Gudjon vil fremstille relieffer af træ indsamlet lokalt.
Det skal være stykker af træ, som har en historie og historien skal skrives ned på en seddel og sættes på træstykket ved aflevering. Det kan være noget fra en vinduesramme, et markredskab, et gammelt træ etc. Skolen har allerede lagt nogle stykker til side fra den gamle legeplads.

Hvis I har noget træ til reliefferne, eller har nogle af de ting, som Kristine og Michael skal bruge og vil give det til projektet, kan tingene afleveres følgende steder:


  •  på Margrethe Reedtz Skolen, i kælderhalsen til højre for indgangen til gymnastiksalen
  •   hos Jørgen Madsen, Rydbjergvej 3
  •  hos Maria-Louise Barslund, Stendisvej 47

Ingen kommentarer:

Send en kommentar