Sådan bruger du bloggen

Sådan lægger du indlæg på bloggen

Der er flere, der spørger, hvordan man laver et blogindlæg. Det kan du få svar på her. Det er meget enkelt og lige til :-) Det skal i alt fald ikke være det tekniske der stopper et godt indlæg. Vi ser frem til at så mange som muligt, unge som ældre m.m. skriver om, hvordan de oplever Ryde og omegn.      • Hvis du selv vil blogge direkte kan du få adgang til bloggen ved at bede om at blive redaktør. Men hvis ikke du har mod på det kan du skrive det, der ligger dig på sinde i et ganske almindeligt worddokument på din egen computer.

    • Når du er tilfreds med indlæget og er klar til at udgive det, sender du det som vedhæftet fil til lene.ettrup@holstebro.dk  Der kan også vedhæftes billeder. Vi kopierer din tekst ind på bloggen og lægger et eller flere af dine billeder ved, efter dit ønske.

    • Andre har mulighed for at læse dit indlæg og kommentere det. Kommentarer kan læses og skrives lige under indlæget. De er skjult på bloggen, men klikker man på linket "kommentarer", så kan de ses. Vil du lægge en kommentar, skrives den, hvorefter du trykker udgiv....du bliver bedt om at aflæse nogle bogstaver og tal, som bevis på, at du ikke er en robot :-)  ...derefter står din kommentar til at læse på bloggen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar